WSKF // Tag

Tag based archive
09 Oct

Каратистите на Вардар во посета на бугарија

Каратистие на Вардар во Декември беа во посета на главнио град на Бугарија кад три дена ни поминаа во дружење тренирање и преубава атмосфера.

Причината за посетата е семинатор кој се одржа од страна на 8ми дан сенсеи Хитоши Касуја и тренерите од дургите земји посетители(бугарија,србија,румунија,грција) и исто така од нашиот Снесеи Назим

09 Oct

Одлична шанса за од учење од врвен масјтор

На ден 10.10.2020 главниот инструктор на WSKF Сенсеи Хитоши Касуја ќе одржува онлине семинар организиран од карате федерација на Шпанија.

На сите каратисти им е пружена одлична прилика за вежбање и учење од најврвниот мајстор на каратето ова е прилика која не се пропишта

 

Повеќе информација на емали адресата [email protected]