Видео Интервју // Tag

Tag based archive
11 Oct

Видео кое треба да се погледне – Назим Куртовиќ карате легенда

На интернет се врти едно многу интересно видео кое вреди да се види. Секој искрен љубител на боречките вештини би сакал да слушне и да види нешто за нашите карате легенди кои беа фактор и во поранешна Југославија и во светското карате.

Затоа уживејте во водеото посветено на Назим Куртовиќ!