Онлине семинар на Сенсеи Хитоши Касуја

October 9, 2020 / Uncategorized

Одлична шанса за од учење од врвен масјтор

На ден 10.10.2020 главниот инструктор на WSKF Сенсеи Хитоши Касуја ќе одржува онлине семинар организиран од карате федерација на Шпанија.

На сите каратисти им е пружена одлична прилика за вежбање и учење од најврвниот мајстор на каратето ова е прилика која не се пропишта

 

Повеќе информација на емали адресата [email protected]

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*