Интервју на Сенсеи Назим

October 11, 2020 / Uncategorized

Интервју кое вреди да се Чита

На 5-Мај оваа година нашиот Сенсеи Назим Куртовиќ даде интревју за српскиот портал “Себиљ” каде многу детално може да се прочита и дознае за успешната натпреварувачката кариера на нашиот Сенсеи и неговите мислења и толкувања на темите како што се каратето во денешниот свет ,едукацијата на младите спортисти и уште многу повеќе.

За по детални информации разгледајте го целото интервју на: sebilj.net

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*