Видео предавање на Сенсеи Назим Куртовиќ

October 11, 2020 / Uncategorized

Видео кое треба да се погледне – Назим Куртовиќ карате легенда

На интернет се врти едно многу интересно видео кое вреди да се види. Секој искрен љубител на боречките вештини би сакал да слушне и да види нешто за нашите карате легенди кои беа фактор и во поранешна Југославија и во светското карате.

Затоа уживејте во водеото посветено на Назим Куртовиќ!

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*