Често поставувани прашања

Frequently Asked Questions

Прва посета

Често поставени прашања при прва посета на SC Vardar

Каде се наоѓа влезот на салата?

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut et magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus luctus urna sed urna ultricies ac tempor dui sagittis. In condimentum facilisis porta. Sed nec diam eu diam mattis viverra. Nulla fringilla, orci ac euismod.

Што ако ми треба помош во салата?

Доколку имате каков било проблем или прашање можете слободно да се обратите на кои било од тренерите кои во моментот се наоѓаат во салата,доколку тренерот неможе во моментото да ви помогне може да се обратите на кои било од помошниците или да ни се обратите преку нашиот Facebook портал.

Чланарина

Често поставени прашања за постанување член на SC Vardar

Од која ворзраст може да се постане член на SC Vardar?

Има голем број на тренингзи кои ги нуди SC Vardar.Има часови за расвивање на моторички способности за деца од 4 до 7 годишна возраст,рекреативна гимнастика за деца од 7 до 9 годишна возраст, исто така во просторијата на SC Vardar се одржуваат тренигзи по Карате-ДО за деца и лица од сите возрасти и по напредна група за лица кои сакаат да се занимаваат по сириозно и да се натпреваруваат во областа на каратето.А за лицата кои сакаат да го одржуваат своето тело,физички и духовно да напредуваат исто така имам часови по крос-фит.

За термините може да проверите на нашата веб страница под областа “ЧАСОВИ”

Дали SC Vardar овозможува порбни тренингзи?

Да! SC Vardar овозможува една недела порбни тренигзи за кој било од програмите и по зврашувањето на овој провен период можете да пордолжите како целосен член на SC Vardar.

Овјектот и опрема

Често поставувани прашања за објектот и опремата

Дали ќе бидам правилно насочен како да ги изведувам вежбите и правилна употреба на опремата?

Да! За време на тренингзите со вас контуниирано ќе соработуваат и управуаат нашите тренери, и доколку имате тешкотии со некои од вежбите слободно обратете се кон тренерот.

Каде можам да ги оставам моите лични работи?

Во просторијаат на SC Vardar има две соблекувални(машка и женска) каде можете да се пресоблечете и оставите вашите лични работи а со вас во салата можете да си земете шише со вода каде што има полици наменети за нив.

Каква е хигиената во SC Vardar?

Хигиената во SC Vardar е на највисоко ниво и редовно се одржува хигиената на чекалната,соблекувалната,тоалетите и салата.

Безбедност

Често поставени прашања за безбедноста во SC Vardar

Дали SC Vardar поседува видео надзор?

Да! Во просотријата на SC Vardar има CCTV видео надзор наменето за вашата безбедност и заштита на вашите приватни работи,и до сега во просторијата на SC Vardar никогаш се нема случено инцидент?