За Нас

Кој сме ние, и зад што стоиме

ЗОШТО SC ВАРДАР?

Спортски центар Вардар пред се е едно огромно семејство каде владее хармонија еднаквост и пријателство.Во комплексот на спортскиот центар на располагање ви се Карате-До школа, тренингзи за развивање на моторички способности,гимнастика и кросифт.

SC Vardar дом на шампионите

Спортски центар Вардар е дом на шампионите и сите кои сакаат да се подобрат себе си,со врвна опрема,стручни тренери и пријатна и убава атмосфера
[/vc_column][/vc_row]

Рекреација

Спортски Центар Вардар ви нуди најдобро и нajсофистицирано место за финтес,рекреација и само подбрување со здрава и пријатна атмосфера

Цертифицирани тренери

Спортскиот Центар Вардар располага со цертифициран стручен кадар
wordpress fitness
Карате-До Школа

Карате-До Школа

Карате клуб Вардар е дом на македонското карате,КК Вардар е клуб со голема историја,репутација и традиција
Вие сте наш приотитет

Вие сте наш приотитет

Вашето самоподобрување и вашите успеси и нивното реализирање се наш највисок приоритет

Нашите партнери

Запознајте се со нашите партнери кои нудат врвен квалитет и се дел од семејството на Спортски Центар Вардар